Om Oss

Om Oss

Vi har i dag 18 ansatte, hvorav 12 er fast ansatt på heltid og 6 er ansatt på deltid. Bilparken består av 22 egne biler, samt 10 innleide biler, fordelt på to avdelinger; en storbilavdeling med store varebiler fra 12-47 kubikk lastebiler opp til 18,6 tonn, og en budbilavdeling med varebiler fra 3,5 kubikk til 16 kubikk.

I dag kjører B&B-Transport AS for Primaflor på Forus, som står for 1/5 del av omsetningen, i området Stavanger, Sandnes, Nord Jæren, Ryfylke, Finnøy, Hjelmeland, Tau, Jørpeland og til Flekkefjord i sør. Selskapet dekker hele Rogaland og deler av Vest Agder og Hordaland, samt hele Haugalandet.

I tillegg kjører småbilavdelingen ut blomster for ca 95% av alle blomster butikkene i Stavanger og Sandnes. Den leverer til alt og alle, fra privatpersoner til sykehus, sykehjem, firmaer, begravelser og organisasjoner.

B&B-Transport AS kjører også stykkgods for DHL og Postnord og andre aktører, og leverer mat i Stavanger/Sandnes området for flere seriøse gourmetkjøkken, samt utfører oppdrag for andre bedrifter og næringsliv i samme område.

Den 01.10.2014 åpnet vi en ny avdeling i Haugesund i området Aksdal, her foretar vi all distribusjon for DHL Ekspress.

Men ønsker samtidig å tilby våre tjenester til nye kunder i dette området.

ROGALAND OG HAUGALANDET ER VÅRT PRIMÆRE NEDSLAGSFELT

Vårt transportfirma dekker Rogaland, deler av Vest-Agder og Hordaland, samt hele Haugalandet, men vi har ambisjoner om å utvide vårt geografiske område til Bergen, Kristiansand og Oslo. Vi er en allsidig aktør som gjerne tar imot utfordringer – vi har kompetanse og kapasitet til å påta oss det meste innen budkjøring og godstransport.

Har du spørsmål vedrørende våre tjenester som anerkjent transportfirma er det bare å ta kontakt.

Velkommen til B&B-Transport AS.